به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید ناصر میرمحمدیان شامگاه دوشنبه در اختتامیه رویداد یک روزه توانمندسازی با عنوان «شهید اصلانی» که با محوریت موضوعی «پیشرفت محله با جهاد تبیین» در محل بنیاد مهدویت شیراز برگزار شد بیان کرد: جهاد تبیین نیاز به شیوهها، ابزارها و فناوریهایی دارد که اگر آنها را درست به خدمت بگیریم میتوانیم مخاطب را جذب خود کنیم.
مدیرعامل بنیاد هدایت خاطرنشان کرد: فناوری اولی که باید در جهاد تبیین مورد استفاده قرار بگیرد تصویرسازی و رویاپردازی است و این فناوری کاری میکند که یک تصویر شفاف و واضح از آن چیزی که میخواهیم به ذهن مخاطب ارائه بدهیم در ذهن مخاطب شکل میگیرد و ساخته میشود.
حجتالاسلام میرمحمدیان افزود: غرب از این فناوری به نفع خود استفاده منفی کرده و با هالیوود و بازیهای رایانهای و تولید عروسک باربی و وعده لاتاری و… رویاهای آینده خود را از اکنون به ذهن مخاطب تحمیل میکند و الگوی رویایی مدنظر را به خورد مخاطب میدهد.
وی افزود: غرب با این ترفند توانسته ظاهر فریبنده و زشت خود را بزک کرده و در قالبی رویایی به ما ارائه بدهد در حالی که ما خودمان رؤیای حقیقی و ایدهآل ظهور را داریم و در آرمانشهر ما همه چیز واقعی است.
میرمحمدیان با بیان اینکه تصویر سازی از بهشت و جهنم نمونهای از این نوع استفاده صحیح از فناوری است خاطرنشان کرد: ما باید از این شیوه برداشت صحیح کنیم و در مسیر صحیح محله رویایی ۲۰ سال آینده و عصر ظهور را به تصویر بکشیم زیرا این تصویرسازی در جهاد تبیین خیلی مهم است.
اغلب گرههای ذهنی، عقلی و عاطفی افراد با جهاد تبیین باز میشود
وی افزود: روایتگری صحیح، شیوه و فن دیگری است که در جهاد تبیین باید مورد استفاده قرار بگیرد و معنای آن این است که به جای گفتن یک حرف خشک ان را در قالب داستانی جذاب به مخاطب ارائه کنیم.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: داستان در ذهن بسیار اثرگذار است و بیشتر مورد قبول مخاطب میافتد؛ و یکی دیگر از روشهای جذابسازی کلام، نمایش است؛ برپایی نمایشگاه تجسمی نیز گونه دیگری از استفاده از این فناوری و متد است و اگر ما نتوانیم درست روایت کنیم دیگران به شیوه خود و بر اساس منافع خود ما را روایت خواهند کرد که روایت ثابت ماندن قیمت کبریت در زمان پهلوی از جمله این روایتها است که دروغ است.
وی در ادامه گفت: فناوری نشر خوبیها دیگر روشی است که باید انجام شود و خوب نیز منتشر شود تا اثرگذار باشد؛ دشمن روزانه با اخبار منفی زیادی ذهن و روح و روان ما را بمباران میکند و چون ما خبرهای خوب را منتشر نمیکنیم حالمان خوب نمیشود و جامعه دچار نا امیدی میشود.
مدیرعامل بنیاد هدایت افزود: رفع شبهه فناوری دیگری است که باید آن را در خدمت جهاد تبیین قرار بدهیم زیرا دشمن با القائات غلط و شبههافکنی درصدد تحریف وقایع است.
وی در خصوص اهمیت جهاد تبیین در تعالی محلات گفت: گرههای ذهنی و عاطفی افراد در جهاد تبیین باید باز شود تا جامعه به رشد و شفافیت و شکوفایی برسد.
نظر شما